Ostaminen

  • valitse tuote/tuotteet
  • lisää omat tiedot, toivottu toimitus- ja maksutapa.
  • lähetä
  • tilaus/tarjouskysely vahvistetaan sähköpostitse.

Hinnat suuntaa antava ja ALV 0Lähetä tarjouspyyntö ja saat tarjouksen.


MYYNTIEHDOT
Olemme tukku- ja yritysmyyntiin erikoistunut yritys se edellyttää y-tunnusta. Emme palvele yksityisasiakkaita. Lähetämme lasku ja tilataan kuljetus kuin lasku on maksettu. Tiliasiakaat laskulla.
Emme toimita (myy) alle 600 € (alv 0) tilauksia.

Toimitus

Toimitusaika n. 2-5 arkipäivä jos tuote on varastossa. Sahaus/CNC jyrsitty tuotteiden toimitusaika riippuu tilauksen koosta ja toimituksen määränpäästä.
Jos haluat noutaa tuotteet varastoltamme, ota yhteyttä etukäteen.

Paketit lähetetään jostakin meidän varastosta (4 kpl)tai suoraan tuotannosta. Riippuen tuotteesta, määrästä ja toivotusta toimitusajasta tilaukset toimitetaan optimaalisesta varastosta.
​Päävarasto 34870 VISUVESI, FI vain logistikka piste ei kivijalkakauppa.

Vanerikauppa.com sivuilla esiintyvät hinnat ovat suuntaa antavia, pyydä tarjous!

Kuljetus

Schenker, Kaukokiito tai Itella. Sivupurku edullisempi kuin HIAB purku. Pyydä tarjous perille toimitettu.
Hinta esimerkki: 850 Kg paketti ja sivupurku rahti noin 89-199€ riippuu osoite (manner-Suomeen, ei erikoisalueet). Purku asiakkaan pihassa asiakkaan välineillä. Ota yhteyttä asiakaspalveluun jos tarvitset maksullisen nosturiautopurun, HIAB purku on kallis! +(~100-400€). Vastaanottajan tulee tarkistaa lähetys ja täyttää havaitsemistaan näkyvistä vauriosta ja vähentymisestä jakokuljettajaltamme saatava huomautustiketti yhdessä kuljettajamme kanssa. Jos tuote on vaurioitunut älä allekirjoittaa kuljetusyrityksen rahtikirja, kuljettajamme ottaa kuvan täytetystä huomautustiketistä ja alkuperäinen kappale jää vastaanottajalle todisteeksi tehdystä reklamaatiosta.

Jos asiakas tilaa/sopii kuljettajan kanssa maksullisa lisäpalveluja niitä laskutetaan jälikäteen.
Esim. Peruttu jakelu, Hiabpurku, Ajaistettu jakelu, Terminaali varastointiaiheutta tai muut kulut.

.

Tuotteiden saatavuus

Vanerikauppa pyrkii siihen, että saatavilla olevista tuotteista olisi Verkkokaupassa ajantasaiset ja oikeat tiedot, mutta ei kuitenkaan voi taata tietojen virheettömyyttä, eikä myytävien tuotteiden saatavuutta tai riittävyyttä. Tiettyjä tuotteita valmistetaan vain rajallinen määrä tai tuote saattaa muutoin olla tilapäisesti loppuunmyyty.

Mikäli tilauksen vastaanottamisen jälkeen käy ilmi, että tilattu tuote on loppunut tilapäisesti tai pysyvästi järjestelmän mahdollistettua tilauksen tekemisen, vanerikauppa ilmoittaa tästä asiakkaalle asiakkaan ilmoittamia yhteystietoja käyttäen.

Verkkolaskutus

Voimme käyttää myös verkkolaskutusta, kun annat verkkolaskutustiedot tilauksen yhteydessä. Asiakaspalvelumme ottaa tarvittaessa yhteyttä.

Yksityisyys

Käytämme henkilökohtaisia tietojasi vain lähettääksemme sinulle sivustolta ostamasi tuotteet, ja toimittaaksemme sinulle palvelut, jotka ostit. 
Henkilötietojasi voidaan käsitellä seuraavissa tapauksissa: voimassa olevien lakisääteisten vaatimusten, kuten kirjanpitovelvollisuus kirjanpitolaissa, ylläpitäminen, tai puolustautuminen mahdollisia meihin kohdistettuja oikeudellisia vaatimuksia vastaan.

2-Laadun vanerit

Filmivanerit 2-laadun levyjen yleisimmät viat liittyvät pinnoitukseen tai levyn reunojen suoruuteen. Myös muut laatuvirheet ovat mahdollisia esimerkiksi paksuus ja ristimitta vikoja.

Takuu / Palautus

Takuu koskee vain 1-laadun levyt. Takuu ja palautusoikeus ei koske muita levyjä. Rahti -palautus ei ole ilmainen.

Vanerin laatuja

KOIVUVANERI LAADUT

I (B) lakattava laatu
II (BB) lakattava/maalattava, pinnoitettava laatu
III WG (CP) paikattu, hiottu taustalaatu
IV (C) hiomaton, pakkauslaatu
Kilo ”II-laadun puupinta vaneria”
Ontto vaneri on levyt missä voi olla liimavikaa
Ylijäämävaneeri sekanippuja ja halpaa mutta huonoja
BB – maalattava ja pinnoitettava laatu, voi olla paikkoja
CP – paikattu ja hiottu taustalaatu

Vakio levy laatut on
B/BB
BB/WG (=BB/CP)
WG/WG (=CP/CP)
Kilo

Vanerin paksuus on yleisesti heittoja, joskus jopa 5% ohuempi tai paksumpi kuin mainittu nimellispaksuus.
Esimerkki 30mm ja 5% =1,5mm
Paksuus=28,5-31,5mm

Vanerin käsikirja löydät tällä.

Reunasuoja

Pinnoitetut vanerit reunasuojataan yleensä pinnoit­teen värisellä reunamaalilla. Vanerin reunasuojaus on tarkoitettu varastoinninaikaista kosteutta vastaan ja on tehtävä aina uudelleen, jos levy tulee sellaiseen kohteeseen jossa kosteussuojaa tarvitaan.
Vanerien reunasuojaus vähentää kosteuden imeytymistä levyyn, mutta ei kokonaan poista ilmiötä.

Vanerilevyjen värit

Kuvan värit eivät aina vastaa todellisuutta. Filmivanerien värit voivat myös vaihdella vaikka tuotteet ovat saman valmistajan valmistamia.

EU:n yleinen tietosuojauudistus GDPR

EU:n yleinen tietosuojauudistus GDPR (General Data Protection Regulation) astui voimaan 25. toukokuuta 2018. Olemme sitoutuneet EU 2016/679 tietosuoja-asetuksen määräyksiin. Menettelytavoistamme rekistereissä ja järjestelmissä voit pyytää lisätietoa posti@vanerikauppa.com Finskas Br Ab 0661903-1