Muottivaneri käytetään eri levy kokoja. Ylensä kaytetään filmivaneria mutta myös öljytty havuvaneri 12x1200x1200 kertavaluun, UPM ja Metsä valmistaa havuvaneria suomessa. Meiltä löytyy myös 2-laadun filmivaneria. 

WISA-Oil on kertavaluihin tarkoitettu 12x1200x1200 muottivaneri, joka on tehtaalla valmiiksi öljytty ja reunasuojattu. Wisa-Oil sopii vähemmän vaativiin kohteisiin sekä vaaka- että pystyvaluissa.

Löytyy myös 12mm tuonti filmivaneria, poppeli rungolla mutta levyy on pehmeä ja ylensä ei kelpaa muottitijöille. Poppeli/Euca/Rubberwood filmivaneri.

2-laadun 1220×2440 filmvaneri koivurungolla

Levyjen koko vaihtelee varastotilanteen mukaan.
Leveys välillä 1200-1500 mm
Pituus välillä 2400-3000 mm
Pinnoite sileä/sileä (filmi/filmi) F/F
Pinnoitteen väri yleisimmin ruskea

Ale!
24,00 59,00 

Levyjen kokotiedot, varastotilanteen ja pinnoitevaihtoehdot on vaihtlee.

Myös II-Filmivaneri
 Pyydä tarjous toimitettu!

Filmivaneri/vesivaneri tai muottivaneri on eräs tunnetuimpia ja käytetyimpiä pinnoitettuja vanereita. Peruslevynä käytetään koivu ja seka vanereita, jotka pinnoitetaan tavallisesti molemmin puolin sileällä ja kestä-vällä fenolifilmillä. Kertavalussa käytetään usein 2 laadun vaneri.

Havuvaneria/Muottivaneri betonivaluihin on saatavilla myös öljyttynä, jolloin se soveltuu betonivalujen muottien rakentamiseen. Öljytty muottivaneri voidaan käyttää useita kertoja ja se voidaan myös öljytä uudelleen jolloin vanerin käyttöikä kasvaa entisestää