Filmivaneri Valkoinen MEL M1/F1 melaminkalvo 220g/m2 koivurunko PFCE

Pinnoitettu koivuvaneri, toinen puoli valkoinen ja toinen ruskea. F/F (sileä/sileä)

Paina tällä ja näet meidän 1-laadun valkoinen vaneri, paksuudet 6,5-21mm ja kokot 1200×2400 ja 1500×3000


Filmivaneri Valkoinen MEL M1/F1 on pinnoitettu sileällä paksulla melaminikalvolla joka on 220g/m2. Kalvo on kestävällä. Meliminikalvolla pinnoitettu koivuvaneri on erittän kestävä koivuvaneri joka levy joka soveltuu sisäkäyttöön ja katettuihin ulkotiloihin talousrakennuksissa, pesuhallit, kylmävarastot, maatalous- ja varastorakennusten seinä- ja kattolevyiksi. Valkoinen korkealaatuinen koivurunoinen filmivamneri on valmistettu sään- ja keitonkestävästi fenoliliimalla ristiinliimatuista 1,5 mm:n paksuisista koivupuuviiluista.

WISA-Multiwall on poly-propyleenipinnoitteinen vanerilevy, joka on kehitetty sisä- ja ulkoseinä-materiaaliksi.

Käyttökohde WISA-Multiwall on kehitetty erityisesti sellaisia käyttökohteita ajatellen, missä sekä miellyttävä ulkonäkö että kulutuskestävyys ovat tärkeitä, esimerkkeinä hevoskulje-tusvaunujen sivuseinät, jakeluautojen ja vastaavien sisäverhoukset, rakennusten sisäverhoukset sekä myymälä- ja leikkikenttäkalusteet.LiimausPeruslevy on säänkestävällä fenolihartsilla ristiin liimattua vaneria, jonka liimaus täyttää EN 314-2/luokka 3 -standardin vaatimukset. Pinnoitteen liimaus on standardin EN 204 luokka 4 mukainen.PinnoiteKevyesti kohokuvioitu, lakattu polypropyleenipinnoite, paksuus noin 0,2 mm.Värit Vakiovärit: valkoinen (RAL 9010), harmaa (RAL 7001) ja musta (RAL 9005).Seuraavat värit saatavissa, jos tilaus ylittää tietyn minimimäärän: sininen, vihreä, punainen, ruskea, vaaleanruskea ja keltainen. Kysy RAL-numerot myyjältä. Asiakkaan piirustusten mukaiset muodot, profiilit ja poraukset saatavissa eri tilauksesta.Levykoot1200/1220/1250/1500/1525×2400/2440/2500/3000/3050/3600 mmMuut koot eri tilauksesta.

Osteuspitoisuus 8–10 %. CERTIFIED ORGANISATION ISO 9001ISO 14001Pinnan ominaisuudetTaber abrasion DIN 53799 -standardin mukaan: 1800 rCobb: 7 päivää < 20Puhdistettavuus: helppo puhdistaa vedellä ja puhdistusaineella.UV-säteilyn kesto: pinnoitteen valmistajan takuu värinpitävyydelle: standardin EN ISO 105-802 mukainen värinkesto 6–7.• teippien kiinnitys helppoa• ei aiheuta haju- tai makuvirheitä• joustava, halkeilematon pinnoite• ei sisällä klooria• hyvä kemikaalienkestävyys (standardi ISO 175)LujuusarvotKs. Vanerikäsikirja.Lisätietoja asennuksesta, huollosta, hävittämisestä, ympäristöasioista yms. saa jälleen-myyjältä tai UPM:ltä.

Halvempi/pehmämpi valkoinen vaneri on havu tai poppeili rungolla pinnotettu vaneri, esimerkki Metsä Wood Spruce Ply Flex

Metsä Wood Spruce Ply Flex on värillisellä UV-säteilyn kestävällä lämpömuovikalvolla pinnoitettu havuvaneri. Levy soveltuu sisäkäyttöön ja katettuihin ulkotiloihin talousrakennuksissa, kuten maatalous- ja varastorakennusten seinä- ja kattolevyiksi. Flex-levyjen perusvaneri on valmistettu sään- ja keitonkestävästi fenoliliimalla ristiinliimatuista 3 mm:n paksuisista havupuuviiluista. Flex on pinnoitettu termoplastisella pinnoitteella, joka antaa sisäkäyttöön sileän ja kiiltävän heti-valmiin pinnan. Metsä Wood Spruce Flex on pinnoitettu lämpömuovikalvolla, jonka ansiosta levyillä on sellaisenaan viimeistelty ulkonäkö. Levyn taustapuolella on pintalaatuluokka III ja taustakalvo, joten tätä pintaa ei suositella jätettäväksi näkyviin. Pinnoitteet on liimattu vaneriin säänkestävällä liimalla. Flex-havuvanerin pinnoite on joustava ja luja eikä halkeile helposti. Pinnoitteen pintakuvio parantaa kulutuksen- ja naarmutuksenkestävyyttä. Pinnoite kestää myös kosteutta ja UV-säteilyä ja on helppo puhdistaa vähäisellä vedellä ja normaaleilla pesuaineilla. Pinnoitteiden vakiovärit ovat valkoinen ja harmaa. Muita värejä on saatavana erikoistilauksesta. Spruce Flex on rakennuslevy, jota voidaan käyttää esimerkiksi sisäkatoissa, seinissä, hyllyissä ja pakkauksissa. Se sopii sisäkattolevyksi antaen valoisan ilmeen ja kosteuden kestävyyden erityisesti varastoissa, teollisuuskiinteistöissä ja maatalouden rakennuksissa. Helposti puhdistettavana se sopii hyvin esimerkiksi karjasuojien sisäverhoukseen.